Nederlands
EUR

TERUGSTUURBELEID

Onze polis duurt 30 dagen. Als er meer dan 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we helaas geen restitutie of omruiling aanbieden.

Om voor retournering in aanmerking te komen, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in de staat bevinden waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Het retourneren van bepaalde soorten goederen is niet toegestaan. Bederfelijke goederen, zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften, kunnen daarom niet worden geretourneerd. Evenzo accepteren wij geen intieme of hygiënische producten, gevaarlijke materialen of stoffen, noch brandbare vloeistoffen of gassen.

Andere artikelen mogen niet geretourneerd worden

* Cadeaubonnen

* Downloadbare software

* Bepaalde producten voor gezondheid en persoonlijke verzorging

Om uw retourzending af te ronden, hebben wij een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

In sommige gevallen worden slechts gedeeltelijke terugbetalingen verleend: (indien van toepassing)

*Boeken die duidelijke gebruikssporen vertonen

* Cd's, dvd's, VHS-banden, software, videogames, geluidsbanden of vinylplaten die zijn geopend.

*Elk artikel dat niet in de originele staat verkeert, beschadigd is of onderdelen mist om welke reden dan ook die niet te wijten is aan een fout van onze kant.

* Elk item dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

Terugbetalingen

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen. We laten u ook weten of uw terugbetaling wordt goedgekeurd of afgewezen.

Indien goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt uw creditcard of originele betaalmethode binnen enkele dagen automatisch bijgeschreven.

Vertraagde terugbetalingen

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening.

Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, aangezien het enige tijd kan duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt.

Neem dan contact op met uw bank. Aan het boeken van een terugbetaling gaat vaak een verwerkingstijd vooraf.

Als u al deze stappen heeft voltooid en uw terugbetaling nog steeds niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op op het volgende adres: contact@tokyotechwear.fr.

Verkoop- of promotieartikelen

Alleen normaal geprijsde artikelen worden gerestitueerd. Sale- of actieartikelen zijn dat helaas niet.

Transacties

Wij vervangen alleen artikelen die in eerste instantie defect of beschadigd zijn. Als u uw artikel wilt vervangen door hetzelfde artikel, kunt u ons een e-mail sturen op contact@tokyotechwear.fr en uw artikel sturen naar: 15 rue mauny, Saintes, Charente Maritime, 17100, Frankrijk.

Cadeaus

Als het artikel op het moment van aankoop als cadeau is gemarkeerd en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een cadeautegoed dat gelijk is aan de waarde van het geretourneerde artikel. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er per post een cadeaubon naar u verzonden.

Als het artikel op het moment van aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de gever van het cadeau de bestelling naar hem of haar heeft laten sturen met de bedoeling deze later aan jou te geven, is zij het die wij de terugbetaling zullen sturen en zal zij het dus weten dat je haar cadeau hebt teruggegeven.

Verzenden

Om uw product te retourneren, moet u het naar het volgende postadres sturen: 15 rue mauny, Saintes, Charente Maritime, 17100, Frankrijk.

De verzendkosten die verband houden met het retourneren van uw artikel zijn uw verantwoordelijkheid. Ze zijn niet restitueerbaar. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de verzendkosten voor het retourneren in mindering gebracht.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die nodig is om uw geruilde product te ontvangen variëren.

Als u een artikel met een waarde van meer dan $ 75 verzendt, raden wij u aan een trackingservice voor verzending te gebruiken of uw verzending te verzekeren. Wij kunnen niet garanderen dat wij het geretourneerde artikel zullen ontvangen.