Nederlands
EUR

Terugbetalingsbeleid

Navigeren door de wereld van online winkelen kan soms een avontuur zijn, en bij TokyoTechWear willen we dat avontuur zo eenvoudig en naadloos mogelijk maken. Ons restitutiebeleid is ontworpen om u gemoedsrust te geven bij het kiezen uit onze innovatieve producten.

Hoe lang duurt het voordat u profiteert van de terugbetalingsoptie?

De klant heeft vanaf ontvangst van het artikel 30 dagen de tijd om van de terugbetalingsoptie te profiteren, onder voorbehoud van het respecteren van de voorwaarden die zijn vastgelegd in ons retourbeleid.

Wie betaalt de verzendkosten voor het retourneren?

Behalve in het geval van defecte producten of leveringsfouten die te wijten zijn aan Tokyo Techwear, zijn de verzendkosten voor retourzending de verantwoordelijkheid van de klant.

Wat is de volgende stap om een ​​retourzending te starten?

Om een ​​retourzending te starten, dient u een verzoek in via ons online retourformulier of per e-mail naar contact@tokyotechwear.fr, toegankelijk op onze website. Zodra het verzoek is ontvangen, zullen wij u voorzien van alle benodigde instructies om de retourzending te verwerken.

Wat is het beleid ten aanzien van defecte of kapotte producten?

Voor elk ontvangen defect of kapot product verbinden wij ons ertoe het gratis te vervangen of de klant volledig terug te betalen. De retourkosten komen in dit specifieke geval voor rekening van Tokyo Techwear.

Welk beleid is van toepassing op producten die niet worden bewaard maar die de klant wil retourneren omdat hij van gedachten is veranderd over zijn aankoop?

Wij accepteren geen retourzendingen van producten die niet kapot zijn of verkeerd zijn geleverd.