Nederlands
EUR

Onze geschiedenis

Geïnspireerd door de culturele en technologische rijkdom van Japan, werd ons merk geboren na een onvergetelijke reis.

Terwijl we door de straten van Tokio liepen, werden we gefascineerd door de harmonie tussen traditie en moderniteit, een samensmelting die we in elke creatie probeerden te integreren.

Onze techwear-collecties zijn niet alleen maar kleding, ze vertegenwoordigen een levensfilosofie waarin design, functionaliteit en innovatie samenkomen om stedelijke mode opnieuw te definiëren.

Elk stuk is een eerbetoon aan tijdloze Japanse elegantie, ontworpen voor degenen die zowel stijl als comfort waarderen in hun dagelijks leven

tokyo

Wat ons uniek maakt

Onze unieke benadering van techwear is gebaseerd op een constante zoektocht naar innovatie.

We onderzoeken de nieuwste textieltechnologieën om kleding aan te bieden die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook zeer functioneel.

Van water- en windbestendigheid tot ademend vermogen en flexibiliteit, onze producten zijn ontworpen voor een dynamische, stedelijke levensstijl.

Minimalistische esthetiek, geworteld in hedendaagse Japanse trends, gecombineerd met geavanceerde ergonomie om kleding te creëren die seizoenen en vluchtige mode overstijgt

innovation-techwear

Onze visie en onze waarden

De kern van ons merk is een diepe toewijding aan duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid.

Wij geloven dat mode zowel mooi als nuttig moet zijn voor de planeet.

Daarom hanteren we ethische productiepraktijken, gebruiken we duurzame materialen en ondersteunen we lokale gemeenschappen.

Onze visie is om een ​​toekomst te creëren waarin techwear-mode niet alleen een esthetische keuze is, maar ook een ethische keuze, in harmonie met onze omgeving en onze waarden.

techwear-feminin

Uw suggesties zijn belangrijk voor ons

Uw stem is belangrijk voor ons. Voor vragen, suggesties of een eenvoudige uitwisseling van ideeën staat ons team tot uw beschikking.

Neem contact met ons op via contact@tokyotechwear.fr, of bezoek onze winkel om de volledige ervaring van ons techwear-universum te beleven.

We kijken ernaar uit om onze passie te delen en uw verhalen te horen