Nederlands
EUR

Juridische vermeldingen

In overeenstemming met de bepalingen van de artikelen 6-III en 19 van wet nr. 2004-575 van 21 juni 2004 voor het vertrouwen in de digitale economie, bekend als L.C.E.N., wordt het onder de aandacht van gebruikers en bezoekers gebracht, hierna de “ ”Gebruiker“, van de site tokyotechwear.fr, hierna “Locatie“, deze juridische mededelingen.

Verbinding en navigatie op de Site door de Gebruiker impliceert de volledige en onvoorwaardelijke aanvaarding van deze juridische kennisgevingen.

Deze zijn toegankelijk op de Site in de rubriek “Juridische kennisgevingen”.

Artikel 1 – De redactie

De redactie en het beheer van de publicatie van de site wordt verzorgd door Ait Haj Kaddour, gevestigd te 15 rue mauny en het e-mailadres contact@tokyotechwear.fr.

De persoon is ingeschreven in het handels- en vennootschapsregister van Saintes onder nummer 880070628.

Artikel 2 – De gastheer

De host van de site is het bedrijf LWS, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd op 10 Rue de Penthièvre 75008 Parijs, avec het telefoonnummer: 0177623003.

Artikel 3 – Toegang tot de site

De Site is toegankelijk vanaf elke locatie, 7 dagen per week, 24 uur per dag, behalve in geval van overmacht, geplande of ongeplande onderbreking die kan voortvloeien uit de noodzaak van onderhoud.

In geval van wijziging, onderbreking of opschorting van de Site kan de Uitgever niet aansprakelijk worden gesteld.

Artikel 4 – Gegevensverzameling

De Site zorgt ervoor dat de Gebruiker persoonlijke informatie verzamelt en verwerkt met respect voor de privacy in overeenstemming met Wet nr. 78-17 van 6 januari 1978 met betrekking tot gegevensverwerking, bestanden en vrijheden.

Op grond van de Wet Bescherming Persoonsgegevens van 6 januari 1978 heeft de Gebruiker het recht op toegang tot, rectificatie, verwijdering en verzet van zijn persoonlijke gegevens. De Gebruiker oefent dit recht uit:

  • per e-mail naar het e-mailadres contact@tokyotechwear.fr

Elk gebruik, reproductie, distributie, marketing, wijziging van de gehele of een deel van de Site, zonder toestemming van de Uitgever, is verboden en kan leiden tot acties en vervolgingen.